Beoordelingen van Luxor Grillroom Pizzeria Almere

Recente recensies van Luxor Grillroom Pizzeria Almere

5 sterren na 58 reviews

, 06-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke producten voor een goede prijs

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker smakelijk en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was kouder dan normaal Kinderen bestellen altijd en dat is perfect Nu viel het erg tegen

, 17-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm en snel bezorgd door vriendelijke bezorger.

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodjes oud en opnieuw door jullie opgewarmd. Beschamend , zegt alles over mentaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ok..bezorging was snel.... alleen moeten jullie het woord midi in MINI veranderen in jullie. belachelijke prijs voor wat we kregen.. Ik heb nog nooit zoveel betaald voor zulke kleine broodjes..

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was op tijd. Helaas was het eten niet erg lekker. In de kapsalon zat alleen sla en vlees en de vlees stukken waren extreem dik gesneden.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel top Service !!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere schotels..

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste kip Kapsalon van Almere, alleen worden de opmerkingen NOOIT gelezen. Ik krijt altijd sla als ik duidelijk aangeef GEEN sla te willen.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel. Lekker. Vriendelijk.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had het om 18:30 besteld maar kwam al om 17:55. Gelukkig waren we net thuis anders hadden ze voor een dichte deur gestaan. Wat hadden ze dan gedaan?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het voedsel was weer perfect zoals het altijd is bij Luxor Grillroom en Pizzeria. Het zou pas om 21:30 uur bezorgd worden. Ik had gemeld zo snel mogelijk en binnen 30 minuten was het al binnen. Perfect op temperatuur in plaats van een uur later. De volgende bestellen we zeker weer bij Luxor grillroom en pizzeria.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Pizza Shoarma van Almere!!

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en altijd lekker(spareribs en kipfilet Luxor schotel).

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak en kwaliteit van het voedsel was weer perfect. Bezorging was ook perfect er stond over 60 minuten bezorgd gelukkig was het er al binnen 40 minuten.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het leek wel of de frieten in de kapsalon niet gaar waren en de verse salade bij de shoarmaschotel was de sla erg bruin aan de onderkant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak was weer heerlijk en het zou bezorgd worden om 21:50 uur gelukkig was ie er al om 21:25 uur.

, 09-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle service!

, 31-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijje broodjes shoarma (Lams) en een snelle service, besteld voor 18:00 (bezordtijd) en 17:50 was het er al.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super slechte service eten besteld lopen bellen naar een tent die gewoon sluit zonder dat aan te geven helaas zwaar teleurgesteld vorige x kreeg ik koude spairibs en heb daar 2 uur op gewacht en nu zijn. Ze helemaal niet komen opdagen

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de afstand van almere stad naar Almere haven hadden we een heerlijke maaltijd

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de spareribs op waren maar prima opgelost na een telefoontje. Eten was goed, salade ook lekker maar helaas zonder de beloofde fetakaas. Maar toch, heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zelfde kwaliteit en lekker!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden besteld om 14 30 zodat we rond 18:00 ons eten zouden ontvangen.. Nou mooi netjes om 17.44 bericht de bezorging is onderweg... 18.14 nog niemand geweest dus ff gebeld , medewerker was aan de reactie ook verbaasd en zou contact met de medewerker opnemen. Echter na ongeveer 5 min kwam die er aan... ( 5.8km ) 35 min overgedaan. Bij ontvangst van eten al aangegeven dat het wel erg koud aan voelde , ( maar ja de jongeman verstond me helaas niet ) dus ff ik zijn taal gezegd. Nee geen probleem zegt ie geef maar mee terug dan haal ik nieuwe... Ik zeg en dan straks weer koud dat is ook niets , nee zegt ie dit is nog warm wat u nu heeft. Dus ja maar aangenomen.. want had al heel de dag niets gegeten en had nu wel trek. Na binnenkomst uiteraard ff gekeken temperatuur dus bijna koud... 35.4 graden vlees en de friet was 33.8 graden... dus toch maar weer gebeld... medewerker was erg onvriendelijk op de reactie dat het erg koud was en hij zou wel iemand sturen het op te h

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten,echte AANRADER!!

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en warm, ook binnen een half uur bezorgd!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Volgens uw site was u open. Helaas , na een uur wachten en bellen maar ergens anders eten besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

:(

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker. Het eten was nog eerder bezorgd dan was aangegeven. Super!!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer bedankt voor super bezorging en warm eten!!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij bestellen hier vaker en de kwaliteit blijft hetzelfde! de bezorging is ook meestal super snel.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het wss weer heerlijk en het eten 2as ook nog heet niet warm maar echt heet bij de meeste zaken komt het nog net warm aan maar bij luxor is het altijd heet

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een pizza naar mijn smaak, verrukkelijk!! Ook het shoarmavlees, lamsvlees was mooi fijn gesneden wat vaak anders is uit ervaring. Kortom, wel de eerste maar niet de laatste bestelling. Bedankt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk! Zo genoten allemaal van de kapsalon. Ook de bezorging binnen de tijd en nog goed warm. Top!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk.. ik vind het zo knap dat de frietjes en warm en knapperig blijven. Het werd eerder bezorgd dan de aangegeven tijd. Top weer!!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb het nooit binnen gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling is nooit aangekomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en goed voor tijd zelfs geleverd! Ook nog goed op temperatuur en een aardige, vriendelijke bezorger.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten zoals altijd. Hele snelle levering en vriendelijke bezorger.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker broodje

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller bezorgd dan verwacht. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, goed verzorgd en warm, bezorging was ruim 1 uur te vroeg. Vriendelijke bezorger.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd! En erg lekker! Zeker een aanrader!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden over het bestellen, bezorgen en het eten. Alles was lekker warm en patat goed knapperig en goed warm! Complimenten!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topbezorging

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik kom hier vaak, altijd tot laat open dus ideaal als alles dicht is en je nog trek hebt. Beste kapsalon kipfilet van Almere.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke schotels, patatjes nog heerlijk warm ondanks bezorging. Dus helemaal goed.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb 3 uur lopen wachten op me bestelling na 2 uur stond er dat me bestelling zou komen in de e-mail nou er is nooit wat gebracht of afgeleverd luxor is maar een hele slechte tent en zou ik ook niemand aanraden!!!!!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was lekker en snel bezorgd.